September 16, 2011

Så himla STOLT!


Söta Stephanie har jobbat hos oss i snart två år. Hon går sista året på Lunds dans-och musikalgymnasium, och hela hennes klass medverkar i Malmö Operas uppsättning av en av vår tids populäraste musikaler, Les Misérables. De senaste månaderna har Stephanie jobbat tillsammans med stora namn i branschen, som Dan Ekborg, Ronny Danielsson, Marianne Mörck, och Peter Harryson.

Maria och jag hade turen att få tag på biljetter till genrepet i tisdags. Vi bestämde oss att göra en kväll av det hela och bokade bord på Operagrillen (som kan för övrigt starkt rekommenderas). Efter maten gick vi in på operan, hittade vara sittplatser, gjorde oss i ordning, småpratade lite och väntade på dimljuset. Ridån gick upp och jag tappade andan! Vilken spännande scenografi, och ljussättningen var fantastisk. Alla tekniker har verkligen överträffat sig själva med den här uppsättningen, kan säga! Jag avslöjar inte mer om just detta - ni får uppleva det själva!

Oj vad vi letade efter Stephanie men kände inte igen henne alls! Till slut gav vi upp - alla statister var ändå perukade, sminkade och utklädda. Vi är så stolta att hon är med - den första stora föreställning av många framöver, hoppas vi!

Les Mis har premiär IDAG, fast kvällens föreställning har varit utsåld länge, men man kan alltid chansa på återbud! Det finns många föreställningar framöver - det är bara att besöka Malmö Operas hemsida för att boka biljetter.

No comments:

Post a Comment