February 27, 2012

Utlottning: Cupcakebok och amerikansk måttsats


Nu tycker vi att det är dags för en ny utlottning här på Ultimate Cakes blogg!

När jag var i hemlandet sist köpte jag (bland annat) en söt liten cupcakebok som som vi nu lottar ut. Boken är så klart skriven på amerikanska, och med amerikanska mått, så vi bestämde oss att en amerikansk måttsats kunde väl följa med boken hem till någon lycklig vinnare!

Att delta i utlottningen är, som vanligt, mycket enkelt. Vi har, som bekant, aldrig en massa konstiga krav att gilla oss på Facebook och tvinga 10 personer att gilla oss också och sedan ge oss ditt förstfödda barn, etc. Vi blir naturligtvis glada om man gillar vår Facebook sida med det är såklart inget krav. Om du nu har lust att gilla oss på Facebook hittar du vår sida här: Ultimate Cake

Lämna en kommentar nedan och berätta om ditt favorit resmål i USA och varför du gillar det. Om du aldrig varit i USA skriv om en plats där som du skulle vilja besöka, och varför.

Skriv också din e-postadress så vi kan få tag på dig - för att undvika SPAMbotar går det utmärkt att skriva så här: info (snabel-@)ultimatecake.se. Vi fattar.

Utlottningen pågår fram till söndag, 4/3, kl 23.59. Lycka till!

24 comments:

 1. Jag har aldrig varit i USA men valet är enkelt. Hoboken, New Jersey. Då kunde jag besöka Carlos Bakery. Det vore en dröm resa för mig!
  Lotta
  kaino@telia.com

  ReplyDelete
 2. Jag har varit i Whitchita för en evighet sen (94) där vi bodde hos vänner. Vilket helt fantastiskt vänligt folk :) Nu lockar turistställen som ex Miami o NY, behöver bara "övertala" lit mer här hemma ;)
  paula.jansson@gmail.com

  ReplyDelete
 3. New Orleans. För miljön och matens skull. För att jag har en föreställning om att det skulle kunna vara den finaste staden på jorden.
  deadweight_on_velveteen@hotmail.com

  ReplyDelete
 4. Hej! Jag har aldrig varit i USA men jag har ett drömresmål.
  Jag skulle hemskt gärna vilja besöka Cape Cod. :) Massor med stränder, valsafari och skaldjursmiddagar passar mig som handen i handsken. Att det är populärt för amerikanarna själv att semestra där är ju ett plus, roligare att lära känna folket än turisterna. :)

  ReplyDelete
 5. Har er på facebook sen länge.
  Jag drömmer om Grand Canyon i Colorado, att få se landskapet i verkligheten, tror det hade varit en upplevelse utan dess like då jag är en naturmänniska i själen & intresserad av mineraler inkl bergarter.

  Mvh
  mona.enetoft(at)spray.se

  ReplyDelete
 6. Jag har aldtig varit i Usa,men drömma kan man.Om jag skulle åka dit så skulle jag nog besöka mer än ett ställe,Hollywood ett måste,skulle gått på gatan och tänka här har kändisar gått och bara le.
  Miami south beach skulle man ligga och sola på,och festa på kvällarna.New york för där finns ju Magnolia bakery så där skulle man äta gott.
  smulansbakblogg(at)hotmail.com

  ReplyDelete
 7. Jag har aldrig varit i USA. Men jag skulle vilja besöka Burning man i Nevada när tillfälle och tid ges. För att detta årligt evenemang i Black Rock Desert lockar verkligen mig.
  kontaktmejl: playnsee [@] hotmail [punkt] com

  ReplyDelete
 8. Min favoritplats är Las Vegas och dess omgivning. Det finns så mycket mer än det glitter o glamour som staden är känd för (fast även det kan vara ganska skoj). Man kan åka ut till Valley of fire parken och campa. Det är otroligt vackert där. Åka skidor på Mount charleston eller bada i lake Tahoe. Glida fram i en canot på colorado river och utforska de varma källor som rinner ner i floden. Dessutom ligger det bara en kort flygninging från båda Los Angeles och San Fransisco.
  aborglin(at)yahoo.com

  ReplyDelete
 9. Hej där!

  jag är gärna med i utlottningen.
  Usa har jag aldrig fått chansen att besöka, men en vacker dag vill jag gärna besöka Nevada. Min mamma har bott där i ett år och hon har pratat så mycket om den fina naturen där, folket, ja allt. Det låter så annorlunda och spännande så jag måste åka dit någon gång!
  Kram cassandra

  canicos@hotmail.se

  ReplyDelete
 10. Hejsan!

  Jag har varit på lite olika ställen i USA men mitt absoluta favorit resemål är New York. Varför? Jo, staden har allt man kan önska! Det är ett riktigt vattenhål för konst och kultur älskare och för personer som mig själv som älskar mat och sötsaker. Finns det något mysigare än att sitta i den lilla parken mitt emot Magnolia Bakery på Bleecker Street och mumsa på en färgglad cupcake som smakar himmelrike?

  hannarebeckabjorn@gmail.com

  ReplyDelete
 11. Åh vad jag skulle vilja resa till USA... Men att bara välja EN plats är omöjligt.
  Följande vill jag se/göra i första hand:
  LA och alla spännande platser där runtomkring som man sett i filmer
  Disney Land
  New York och shopping
  Carlos Bakery i Hoboken (fast att jag hört att de inte är så goda)
  Texas (där allt är stort!)

  kaninmat @ hotmail.com

  ReplyDelete
 12. Har inte varit i USA, men skulle vilja fara till Magnolia Bakery i t.ex New York eller i Los Angeles.

  matildas.kafferep(at)gmail.com

  ReplyDelete
 13. Jag har varit i USA en gång, och då reste vi runt i Florida. Vår absolut mest fantastiska resa, och hade kunnat göra om den utan att blinka :-) Annars är en stor dröm att en gång få köra den legendariska Route 66
  bengtssonsbaksida(at)hotmail.com

  ReplyDelete
 14. Hej! Det är alltid kul med utlottningar så jag hoppas på turen... ;o)
  Mitt favoritställe i USA, av dem jag hitills besökt, får nog vara Key West! Helt annorlunda mot övriga amerikanska ställen jag besökt, häftiga gamla hus och en salig blandning av färger överallt. Kändes som man kommit till Karibien. Häftigaste intrycket var frukosten på "Blue Heaven Café", ett solklart val för god frukost, fika eller liknande om man kommer till KW och vill uppleva något annorlunda.

  anna(at)marsipanfigur.eu

  ReplyDelete
 15. hej,
  har aldrig varit i Usa, men en gammal dröm är att en gång få åka dit och hyra en bil och åka längs Route 66.
  //V

  ReplyDelete
 16. Hej. Jag har inte besökt USA än men tänker göra det. Då skulle jag besöka Disneyland med min familj. Sen hade vi besökt cafeer och mumsat i oss en massa cupcakes. Min dotter älskar baka cupcakes så vinna boken med måttsats hade förgyllt våra bakstunder tillsammans. Tina
  tina_nilsson77@hotmail.com

  ReplyDelete
 17. Hej! När jag besöker USA för första gången så vill jag spendera några veckor där för att kunna bila runt och bl.a. Se & besöka Grand Canyon, Disneyland, LAS vegas, new york, Hollywood, miami samt ännu fler städer och ställen. Dessutom skulle jag vilja försöka få se en skymt av Maria Montazami och få en autograf :) En upplevelse i sig som inte går att missa är all mat och bakverk, sånt som jag är extremt svag för!

  Angelica
  angeliiiica_ @hotmail.com

  ReplyDelete
 18. Jag har varit i USA ett par gånger, men har inte direkt något favoritställe. Jag vill dock berätta om ett starkt minne jag har från Phoenix. Det var varmt, hett som tusan. I solnedgången gjorde vi en ridtur på hästryggen i ett par timmar. En oförglömlig upplevelse för en 10-åring!
  anna-maria@fam-lundgren.se

  ReplyDelete
 19. Mitt hjärteställe är en liiiten ö utanför San Fransisco som heter "Alameda"
  Ett samhälle med enbart gamla viktorianska hus och massor av grönt vatten runt omkring...så tog man färjan in till San Fransisco och fick uppleva de vackraste vyerna av Alcatraz, Pier 59 och Fishermans Warf (o alla ursöta sälar) när man la till...åh jag kan känna doften av restauranger, bagerier, människor...den största anledningen till att jag vill tillbaka är alla amerikanska bakverk o tårtor! MUMS!
  evalena_eek@hotmail.com

  ReplyDelete
 20. Har aldrig besökt USA, men hade velat besöka Ypsilanti, Michigan. Där bor mina "adopterade" Mormor och Morfar... :0)

  ReplyDelete
 21. Jag har verkligen en dröm om att någon gång få åka till USA, jag vill se många platser i USA för jag är så fascinerad av historia och byggnader. Men fick jag välja skulle jag vilja åka till Hollywood först. Det är drömmen att få åka dit först för o se om walk of fame verkligen är så lång som den är =)

  cecilia.oderstad@hotmail.com

  ReplyDelete
 22. Hej, har aldrig haft nöjet att besöka staterna men har alltid gillat södern, med ett speciellt vurmande för New Orleans.
  Sen skulle jag gärna åka till Key West för att befria lime.
  Då kunde jag ju säga att jag gjort en äkta Key lime pie.
  MVH Nathleeng!

  ReplyDelete
 23. Jag Skulle gärna åter besöka Oregon där min Sambo kommer ifrån och jag skulle hemskt gärna vilja besöka Cupcake Camp Seattle som hålls en gång om året i Seattle. Det är ett event som hålls för att samla in pengar till The Hope Heart Institute samtidigt som man går runt och provar massa cupcakes och andra roliga aktiviteter och tävlingar. Det är ju rena drömmen! =)

  Hälsningar
  Petra
  tweetymad(snabel)gmail.com

  ReplyDelete
 24. Jag har aldrig varit i USA, men de är på min lista över ställen jag vill besöka däremot. Tyvärr har jag inte ett ställe jag gärna vill åka till utan jag hade vilat besöka så mycket jag bara hade hunnit. Mest av allt hade jag vilat besöka olika bageri med cupcakes och tårtor och lära mig så mycket som möjligt om hur de gör för att få de så fina och hur de gör sina dekorationer. Så jag själva kan få min dröm om att öppna ett eget gluten och laktosfritt bageri att slå in, där det ska finnas cupcakes och tårtor i våningar med dekorationer i alla dess slag.

  Mvh Nicolina

  NICO_LINA91@hotmail.com

  ReplyDelete