January 8, 2012

Utlottning: Bok om tårtdekorering

Det var ett tag sedan vi hade en utlottning här på bloggen!

Nu lottar vi ut ett ex av den fina boken 'Essential Guide to Cake Decorating'. Boken är skriven på engelska.


Att vara med är hur enkelt som helst - vi har aldrig en massa konstiga krav att gilla oss på Facebook och tvinga 10 personer att gilla oss också och sedan ge oss ditt förstfödda barn, etc. Vi blir naturligtvis glada om man gillar vår Facebook sida med det är såklart inget krav. Lämna en kommentar nedan och berätta om ert favorit resmål i England och varför du gillar det. Om du aldrig varit i England skiv om en plats där som du skulle vilja besöka.

Skriv också din e-postadress så vi kan få tag på dig - för att undvika SPAMbotar går det utmärkt att skriva så här: info (snabel-@)ultimatecake.se. Vi fattar.

Utlottningen pågår fram till på söndag, 15/1, kl 23.59.

18 comments:

 1. Vad kul! Jag är med! Tyvärr har jag aldrig varit i England, så jag kan inte ge något favoritresmål, men jag kanske kan få vara med ändå? Kan ju berätta mitt önskeresmål i stället? Jag skulle i så fall vilja åka till London för att besöka en av Gordon Ramsays restauranger. Skulle nog börja med Maze Grill, tror jag... :)
  kaninmat@hotmail.com

  ReplyDelete
 2. Jag åker alltid till colchester, Essex.
  När jag pluggade var jag där. En underbar liten stad men ändå
  fullständigt tillräcklig. Alla kände alla, man strosade genom city center på 20 min.
  Jag tror att jag älskar staden för vad den representerar för den tiden i mitt liv- det var här jag blev vuxen. Här jag insåg att jag inte kunde lita på att mina föräldrar fixade allt till mig.
  (Sandra.frank@me.com)

  ReplyDelete
 3. Åhhh, har varit i England två gånger i mitt liv och det är ett land jag verkligen längtar tillbaka till. Senaste gången jag var där var 1987, jag och en kompis åkte till London på sportlovet och bodde på ett litet typiskt engelskt hotell med badrum i korridoren och vattenkokare på rummet. Sängarna var superhöga och det var svinkallt! Alldeles utanför vårt hotell fanns en Boots-affär och bara några meter längre bort fanns ett litet "hål i väggen" där trevliga killar stod och sålde crepes. Det var något av det godaste jag har ätit, nygjorda crepes med ost och skinka i! Vi åt nog inte så mycket annat under veckan vi var där =) London - den lilla storstaden, det är dit jag längtar! ann[snabela]annsann.com

  ReplyDelete
 4. Åh jag vill också vara med och tävla, älskar dessa typer av böcker! Jag har aldrig varit i England, men ett besök på Hummingbird Bakery i London står på listan över platser jag vill besöka!

  ReplyDelete
 5. Åh, jag skulle gärna vilja vinna. Jag har aldrig varit i England men drömmer om London - om röda telefonkioskar och mysiga fik. Jag hade velat åka till London för att väcka min kulturella sida till liv. kontakt(snabela)estershorna.com

  ReplyDelete
 6. Har varit i England 2 gånger, båda gångerna i London och det är dit jag skulle vilja åka igen, för att kolla in alla bakverk :-)

  ReplyDelete
 7. Hej på er,

  Mitt drömställe i England är Lake District - fantastisk natur som är en stor inspiration i det kreativa samt medicin för själen.

  Vänliga hälsningar
  reneebjornberg@hotmail.com

  ReplyDelete
 8. Vad kul med utlottningarna. Nu ska jag hålla båda mina tummar ända till den 15:e.
  Jag har varit i London två gånger - senast var för 11 år sedan!
  Ja, jag vet. Helt otroligt längesedan. Men det har kommit barnafödande och lite annat emellan. Men nu har vi (nästan) bokat en vårresa igen. Jag och min man ska tillsammans med ett par goda vänner göra en weekend i London.
  Vad vi ska göra, se och hitta på vet jag inte än. Och hur vi ska hinna på en helg fattar jag inte heller. Det finns ju så mycket att se.
  Men det ska bli himla kul att återigen få gå "ett par varv" på Oxford Street och strosa, äta gott på någon liten kvarterskrog, shoppa på marknaden i Covent Garden, ta en öl på en pub i Soho och avsluta kvällen på en teater.
  Jag kan inget annat om England, men skulle gärna besöka södra delarna som jag hört ska ha en vacker natur.
  anna-maria@fam-lundgren.se

  ReplyDelete
 9. Hej!
  Boken ser jättefin ut!
  Helst skulle jag nog ta mig till London.
  Se the globe, kolla in London Dungeon, gå på en guidad Ripper tur! Så mycket att göra! Så lite pengar att göra det för! :)
  Nathleeng

  ReplyDelete
 10. Hej! Jag vill jättegärna vara med i utlottningen. Har varit i London när jag var 15 år och tja det var ju inte igår:)
  Skulle gärna vilja uppleva Hummingbird Bakery och även kolla in Ramseys restauranger. Har man 5 barn, kennel och älskar att baka i tid och otid så räcker varken pengar eller tid till en resa. Tänk om jag kunde få drömma om denna boken och få inspiration ?? Hoppas att jag vinner!
  mia|snabela]sheltiebeautys.se

  ReplyDelete
 11. Jag vill också jättegärna vara med.Aldrig åkt dit men drömt om att åka.Jag skulle lätt åka till Ladurèe och äta macarons och shoppa på oxford street och spana in Big Ben,åka den röda dubbel turistbussen som man ser i många filmer och alla butiker ja kan hitta som säljer bak saker.
  Om ja har turen så är min mejl
  smulansbakblogg@hotmail.com
  Simone

  ReplyDelete
 12. Sommaren 2010 var jag i England med min pojkväns familj. Vi bilade nere i södra England, ner till Cornwall som jag tyckte mycket om. Mycket häftig natur och höga klippor. Vi var också på Project Eden (ett gigantiskt växthus) som var riktigt kul att vandra runt i! Och vägarna var så smala att bilen precis fick plats, inte läge för möte men ändå väldigt charmigt!
  sofiapalmkvist@hotmail.com

  ReplyDelete
 13. Ett fint minne jag har, är från när jag var i Scotland med en vännina och på gator och torg stod det män i sin kilt och spelade säckpipa - det är något av det finaste jag har sätt, man får flera intryck samtidigt, deras speciella musik som de är så kända över samtidigt som man får se deras dräkt, och alla var den andra OLIK, dessutom fick vi berättat för oss att det hade med olika klaner att göra. Helt otrolig upplevelse.
  sandranorbeck@hotmail.com

  ReplyDelete
 14. Jag inte än varit i England men skulle vilja börja med London och shoppa kaktillbehör. Sen fika gott medan jag tittar på sevärdigheter. Fin bok. tina_nilsson77@hotmail.com

  ReplyDelete
 15. Hej!
  Jag har aldrig varit i England, men om jag någon gång skulle åka dit så skulle jag åka till London, till Notting Hill. Vill ju se om det är lika mysigt där som i filmen, och så skulle jag så gärna vilja besöka The Hummingbird Bakery!
  josefin_b90@hotmail.com

  ReplyDelete
 16. Jag har aldrig varit i England, men London lockar och landsbygden på senvåren
  paula.jansson@gmail.com

  ReplyDelete
 17. Jag vill jätte gärna vara med i utlottningen. Jag har aldrig varit i England, men kommer jag dit någongång hade jag gärna velat besöka landsbygden. Min mail är jenniesandblom@hotmail.com

  ReplyDelete
 18. Jag vill gärna vara med och tävla. Jag skulle gärna åka till London igen, det var några år sedan sist. Gå på massa bra restauranger, pubar mm och inte minst ett besök på Hummingbird bakery.

  ReplyDelete