June 15, 2011

Stor leverans! (och grattis till studenten)


Jag vill bara passa på och säga grattis till alla som tog studenten i år! Aldrig förr har vi fått tacka nej till så många som vill ha studenttårtor. Vi blev fullbokade redan flera månader innan studentveckan, och det kändes riktigt tråkigt att måste tacka nej till så många andra. Vi var tvungna att tacka nej till åtminstone 60-70 beställningar!

Nu har vi äntligen fått en stor leverans, 16 dagar efter att vi beställde. Tyvärr fick vi hälften av det som vi beställde då det mesta verkade vara slut hos leverantören! Man blir så trött! Jag jobbade fram till 22.45 igår med att packa upp och prislappa varor! I alla fall står Ballina sugarpaste åter på hyllorna, både i affären på Fersens väg och på bageriet på Kärleksgatan - vi vet att den har varit mycket efterlängtad. Vi har fått in de flesta bokstavsutstickare, förutom roliga gemena och raka versaler. Tårtunderlägg i alla möjliga former har anlänt och vi har äntligen fått in CMC och ätbart lim. Samt lite diverse smått och gott.


Flyget till England går om ett par timmar! Vi har öppet som vanligt på Ultimate Cake, och nu i veckan är det Maria och Stephanie som håller i spakarna!

1 comment:

  1. Ha en skön Englandsresa, det har du förtjänat!
    Vi hörs när du är tillbaka.

    Kram Ina

    ReplyDelete