April 4, 2011

Trevlig tidningsartikel

På lördagar har vi öppet mellan 10.00 och 16.00. Vanligtvis får vi, förutom tårtutlämningar, nästan inga kunder innan kl 12.00, när folk börjar gå upp och gå på stan. Vi har haft öppet nu i 4½ år, så vi vet vad som går åt och vad som säljs bäst på lördagar.

Tänk hur förvånade Stephanie och jag var i lördags när kunderna började hänga på låset redan 9.30! Vi bestämde oss att öppna tidigt, och det var full rulle och kö i timmar. Tre timmar senare stod vi där, andfådda, med tre cupcakes, fyra whoopie pies, två biskvier, en bricka dammsugare and ett handfull macarons kvar.

Ett par kunder hade nämnt någonting om tidningsartikeln, men när man har kö och betjänar för fullt tänker man inte på det, utan försöker jobba så fort och effektivt som möjligt. Jag hann inte läsa tidningen innan jag gick till jobbet, så jag ringde till min sambo och bad honom kolla på Sydsvenskan, och, mycket riktigt, det fanns en trevlig bilaga om just området kring Davidshall och många av de små specialbutikerna som finns här runtomkring.

Ultimate Cake finns under rubriken Läckrast, och så nämndes som Malmös mest spännande bageri!

Vi var superglada att bli omskrivna på ett så strålande sätt i Sydsvenskan, men önskar att vi hade vetat om det i förväg så vi hade kunnat bulla upp ordentligt inför kundanstormningen. Som det var fick kunderna går därifrån tomhänt, men vi hoppas verkligen att de kommer tillbaka inom den närmaste framtiden.

Stort tack till alla glada kunder som tittade in i lördags, och tack Sydsvenskan!

3 comments:

  1. Va kul att ni fick så många besökare och att dom skrev om er i Sydsvenskan. Det ska vara ett fint betyg!! Kommer snart in och hälsar på igen, både i butik och konditori. :o)

    ReplyDelete
  2. Vad kul! Hoppas extrarushen fortsätter att hålla i sig, alltid trevlig :)

    ReplyDelete
  3. Vad roligt att ni fått goda recentioner och att det kom en massa kunder. :-)

    ReplyDelete