May 24, 2011

Kändistårtor


Av någon märklig anledning får vi väldigt ofta frågan om vi har gjort tårtor till kändisar någon gång!

Svaret är, så klart, ja. Vi har haft alla möjliga sorters kända (eller ökända) personer beställa tårtor hos oss. Musiker, fotbollsspelare, författare, filmsjärnor, tv-stjärnor, politiker mm. Världskändisar, nationella kändisar och lokala kändisar har alla njutit av våra alster.

Vi har gjort många tårtor till många celebriteter, men det är inte något som vi skryter om alls. Varför inte, frågar många - det är ju bra reklam! Vi har olika anledningar varför vi inte avslöjar kända kunder: ibland måste vi underteckna ett sekretessavtal där vi lovar att inte avslöja detaljerna kring beställningen (och ibland får vi inte ens lov att visa tårtan på hemsidan), men för det mesta är det helt vanligt hyfs som gör att vi inte skryter om det. Jag har kändisar i familjen, kompisar med kända föräldrar, och jag räknar även ett par kända personer som vänner, och jag vet att celebriteter är först och främst människor som har rätt till ett privatliv. De flesta tårtor vi har gjort till kändisar finns ändå i bildgalleriet på hemsidan!

Så.... ja, vi har många kändisar som kunder, och nej, vi kommer inte att säga vem.

1 comment:

  1. Det tycker jag är en väldigt bra inställning av er, och schysst! Men vad kul att ha fått göra tårtor till kändisar ändå :D

    ReplyDelete