February 2, 2011

Bröllopsmässa i Malmö


Nu på lördag och söndag ställer vi ut på bröllopsmässan i Malmö på Slagthuset. Mässan är ett återkommande inslag i bröllopsbranschen i Malmö, och det är alltid lika trevligt att ställa ut. Mässan arrangeras av tidningen Allt om Bröllop, och är Malmös största med fler än hundra utställare. Vi har fått en hel drös med rabattkuponger som ger 50:- rabatt på entrén, och vi ger gärna bort dem! Om ni planerar att besöka mässan titta in på bageriet nu i veckan och få ett par kuponger (först till kvarn). Vi står på monternummer A6:03 och bjuder på smakprov! Ni får gärna hälsa på!

Bageriet och butiken har öppet som vanligt nu till helgen. Då det är Shelleys sambo Peter som står i butiken på lördag går det bra om man vill handla, men mindre bra om behöver 'riktig' hjälp. Han gör så gott han kan, men han är inte insatt i tårtvärlden och jobbar inte med tårtor och verktyg.

Här i utlottningen nedan verkar det vara väldigt få bloggbesökare som vill vara med och tävla om ett hemligt paket. Kom igen! Ett paket från Ultimate Cake är alltid roligt att få, även ett med hemligt innehåll!

No comments:

Post a Comment