February 9, 2011

Bröllopsmässa i Malmö, 2011


Pust!

Nu är vi hemkommen och nästan helt uppackade från vår vistelse på bröllopsmässan i Malmö. Alla våra nya tårtmodeller och cupcakemodeller har fått plats i skyltfönstren på bageriet på Kärleksgatan. Här bredvid ser ni hur vår monter såg ut! Det syns kanske inte, men vi är ju lite förtjust i just färgen rosa....


Vi vill passa på att tacka alla trevliga mässbesökare som hälsade på hos oss i vår fina monter. Vi hade en hel drös med tårt- och cupcakemodeller, samt smakprov, och vi gissar att vi delade ut flera tusen broschyrer, samt lika många smakprov. Ifall någon undrar vad det var för smakprov så var det svart chokladbotten med passionsfruktsfyllning.

Vi förutspår att svart kommer att vara en mycket populär accentfärg vad gäller färgtema på bröllop nu till sommar. Därför valde vi att göra en tårtmodell med svart, samt lite cupcakes. Ultimate Cake var först i landet med cupcakes (för mycket länge sedan), but de slog inte igenom förrän ett par år sedan, och det kändes roligt att starta en ny trend i landet! Vi fick en otroligt respons till våra cupcakemodeller, och redan förra året märkte vi att cupcakesbröllop skulle vara riktigt stora 2011.
Vi hade äran, för andra året i rad, att stå bredvid Jonas och Martin från Björn Nilssons guldsmed i Kristianstad. Bättre grannar kan man inte få! I lördags fick de veta att deras butik vann Årets Guldsmedsbutik 2010 (bästa butik i hela landet!) Efter att ha kollat på deras smycken tycker vi att det är helt klart värt att boka en tid hos dem och resa till Kristianstad för att beställa vigselringarna.

3 comments:

 1. Så fina saker, de med prinsesskronorna är ju helt underbara!

  ReplyDelete
 2. Älskar den lime gröna o cerisa tårtan. Den får en att tänka på sommarn B-) Men de andra va defentivt urläckra oxå.

  ReplyDelete
 3. Gud så fina tårtor och cupcakes!!!
  Visste inte att ni var först med cupcakes, COOLT! :) Och tack för det :D

  ReplyDelete