November 3, 2013

Utlottning: plats på kurs - Sockerask med luktärtor

Nu lottar vi ut en plats på den härliga kursen sockerask med luktärtor, på lördag och söndag, 16-17 november, kl 9.30-16.00! Observera att kursen är två dagar.

Vi gör en fin sockerask med luktärtor, rosenskäror, och enkla utfyllnadsblommor. Vi jobbar med utstickare, blompasta (gumpaste/flowerpaste), pulverfärger, pollenpulver, floristtråd, floristtejp (alla blommorna är trådade) och modelleringsverktyg. Kursen äger rum i vår kurslokal i Malmö.

Att delta i utlottningen är enkelt! Skriv ett inlägg nedan om din favoritblomma och varför du gillar just den. Glöm inte din e-postadress så vi kan få tag på dig om du vinner!

Naturligtvis tycker vi att det skulle vara roligt om du gillar vår Facebooksida och skriver om utlottningen på din blogg och din Facebooksida med uppmaningar att titta en här och tävla - men, som vanligt, är det inget krav att vara med i utlottningen. Klicka HÄR för att komma till Ultimate Cakes Facebooksida.

Om du själv inte är bosatt i Malmo eller inte kan ta dig hit på dessa dagar, men kanske känner någon annan som skulle vilja delta i kursen - dela gärna detta inlägg med dem!

Tävlingen pågår t o m torsdag, 14 november, kl 23.59!

11 comments:

 1. Jag älskar nejlikor för den är inte för stark och mina allergier får inte spel!!! MVH Jenny

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hejsan Jenny - vi behöver din e-postadress så vi kan få tag på dig om du vinner!

   Delete
 2. Jag älskar förgätmigej. Små söta, blå blommor som växer överallt och så gillar jag ju namnet: "Glöm mig ej!"

  ReplyDelete
 3. Jag älskar plumeria, en vacker men enkel blomma , särskilt fina är de gul rosa blommorna! Klara

  ReplyDelete
 4. Jag älskar rosor i alla dess färger. De passar så bra till alla tillställningar och är otroligt vackra. Izabella

  ReplyDelete
 5. Min favoritblomma måste ändå vara rosen, i alla färger! Lyckas man skapa en perfekt sockerros så finns det inte mycket man kan sätta på en tårta eller cupcake som slår den!

  ReplyDelete
 6. Jag älskar alla blommor. Jag tycker det är variationen, med alla olika sorters blommor och färger som gör naturen så vacker! Att mötas av alla vackra färger när man är ute och går lyser verkligen upp tillvaron! /Linn

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hej Linn - vi behöver din e-postadress så vi kan få tag på dig ifall du vinner!

   Delete
 7. Jag älskar och har en speciell relation till hibiskus. Det var min mormors favoritblomma och då dom spenderade mycket tid i Spanien där det fanns många olika arter av hibiskus blev hon förälskad i dem. Även min mor har hibiskusen som sin favoritblomma och den påminner både henne och mig om mormor och Spanien.

  ReplyDelete
 8. Jag älskar solrosor för att de ger mig så goda minnen av en älskad släkting som inte längre finns, men som alltid var så positiv och glad precis som en liten sol.

  ReplyDelete
 9. Gillar alla blommor!

  Erika Lagerblad

  ReplyDelete