June 11, 2012

Utlottning: ställning till cupcakes (2 st)Nu tycker vi att det är dags för en ny utlottning här på bloggen.

Vi lottar ut två stycken cupcakesställningar, en med prinsesstema och en med pirattema. Perfekt för sommarens alla kalas!

Om du är barnfri eller har ingen annan användning delta ändå - och ge bort ställningen till någon du känner som skulle uppskatta den!

Som vanligt har vi inga krångliga regler såsom att tvinga alla du känner att gilla oss på Facebook eller att skicka runt detta till 100 andra personer och visa upp underlag för det. Nix - det enda du behöver göra är skriva ett inlägg och berätta om ett roligt sommarminne!

Vi blir naturligtvis glada om alla gillar oss på Facebook och nämnar tävlingen på sina bloggar, men det är ju inget som helst krav för att delta.

Tävlingen pågår fram till måndag, 18/6, kl 23.59.

6 comments:

 1. Jag vill gärna vara med! Mitt bästa sommarminne var när jag so 17-åring reste alldeles själv till Spanien för att luffa runt och träffa alla mina släktingar. Det var första resan utomlands utan föräldrarna och jag lärde mig sååå mycket på det. Tror alltid jag kommer att ha kvar det minnet som någon som formade mig.

  ReplyDelete
 2. Jag älskar att baka så ett av mina bästa sommarminnen var när jag försökte mig på en prinsesstårta med två våningar. Det var nog första gången jag gjorde en sådan svår tårta och jag gjorde bottnarna själv. Det var jättesvårt och tog hela dagen innan jag blev klar. Men det roliga var att bara få hålla på med det, att dekorera och lägga i fyllingen. Jag kände hur kreativiteten flödade, men haha den blev inte så fin. >.<
  det var en kul erfarenhet!

  ReplyDelete
 3. mitt bästa sommar minne, är faktiskt förra sommarn, då jag var gravid med min dotter som kom i oktober, kände jag mig stor som ett hus, och när jag skulle gå till tåget så var det faktiskt ett par killar i en bil som tutade på mig, då blev allt bara så underbart, jag var gravid, det var helt underbart väder, var ute på promenad, och jag fick mig en självförtroende boost som verkligen behövdes. Det var verkligen guld värt. Tyvärr är det ju så att många känner sig riktigt oglamorösa när de är gravida, och jag var en av dem. Att en så liten sak kan få hela ens dag att bli till solsken :)

  ReplyDelete
 4. Jag kan faktiskt skryta med att ha väldigt många bra sommarminnen. Mina föräldrar såg alltid till att vi kom iväg till en stuga med hela släkten där vi under en tid levde på att sola, bada leka och äta jordgubbar. Men min bästa sommar var faktiskt för ett par år sedan då jag för första gången åkte för att hälsa på min älskling och hans familj i USA. Jag verkligen älskar det landet, det finns så mycket att upptäcka, både i matväg och kultur och allting är så grönt på sommaren! Sen följde min älskling med mig på planet hem och vi spenderade resten av sommaren hemma i Malmö. En helt underbar sommar alltså.

  ReplyDelete
 5. Ett roligt sommarminne?
  Japp, då kommer jag direkt att tänka på gårdagen när min 5årige son och jag gick ut från Willys efter att ha handlat. vi var väldigt tramsiga o flamsiga som vi oftast är ;)
  Utanför affären hoppar jag upp på hans kickbike o låtsas att jag ska ta den o åka iväg, varpå han fattar att jag skojar så han springer efter mig och drar tag i mina shorts, så dom OCH mina trosor åker ner!!
  Jag såg två tjejer i bilen vi just passerade som börjde sig ner o TJÖT av skratt! hahahaha
  jaa, vad kan man göra annat än att dra upp brallorna o skratta med ;)
  hälsningar Evalena

  ReplyDelete
 6. Hmm, ett roligt sommarminne...
  Jag tror det får bli den gången då mina föräldrar, helt utan att veta var den andre var, skötte bestyren som kommer sommarstugan till. Modern lekte med hunden samtidigt som tvätten skulle ner och den ouppmärksamme Fadern skulle tömma en balja på vatten. Han fick en lektion i att se sig för som han aldrig kommer att glömma.
  /Nathleeng

  ReplyDelete