May 16, 2012

Vad kostar en tårta?

Jaha.

Den allra mest vanliga frågan vi får är "Vad kostar en tårta?" 90% av tiden är folk inte beredda på svaret, vilket är något i den här stilen: Vilket datum behöver du tårtan, hur många portioner och hur vill du att tårtan skall se ut?

Ultimate Cake är ju inte som ett vanligt bageri/konditori där man kan välja en av åtta från en pärm (som har sett likadan ut i 25 år). Alla våra tårtor är unika enligt önskemål, och priserna är helt beroende på hur mycket arbetstid vi beräknar. Som vi brukar säga - En tårta med 16-20 portioner kan kosta 500:- och den kan kosta 5000:-.

Nedan har vi en bra jämnförelsebild på två staplade tårtor - den ena är en företagstårta med nästan 200 portioner, och den bredvid är en liten bröllopstårta med ca 25 portioner. Självklart finns det en enorm skillnad i pris på dessa två mästarverk - men titta också på storleken - skillnaden är ju också enorm!

2 comments:

 1. Hej! Snygga tårtor!
  Jag har lagt till din fina blogg bland mina länkar nu. Har du Facebook så spana gärna in gruppen Bak- & Matbloggar (http://www.facebook.com/groups/289001334523696/)
  Kram, Lisa

  ReplyDelete
  Replies
  1. tack Lisa, vad gulligt av dig. Ha det bra!

   Delete